Skolevognen.
Kørelæreren.
Undervisningen.
Priser.
Nyhedsbrev
Downloads.
Kontakt.
Færdselstavler.
Kørekortets Historie.
Sjove Billeder.
Links.

 

Tilbage     Forside

    

 


kørekort-i-køge.dk har valgt at leje sig ind hos Hugo's Køreskole, og teoriundervisningen foregår derfor med udgangspunkt i lokalerne i Nørregade 10A i Køge. Ingangen er i gennem porten mellem; BR Legetøj og SynOptik, ned i bunden af baggården, ind af døren til højre, og op på 1 sal.

kørekort-i-køge.dk vil tilbyde teoretisk undervisning dels som tavleundervisning, dels som PC undervisning. Tavleundervisning således at dynamikken og debatten kommer i centrum, Computeren således at du ikke er afhængig af at skulle følge andres højere eller lavere tempo, der vil være rum og plads til den undervisning der passer bedst til dig og dit temperament.

Vigtigst er at det er dig og dine behov der er i centrum, min pædagogiske uddannelse gør at jeg langt hen ad vejen har set, og ved hvordan forskellige evner udnyttes bedst, afgørende for de midler vi vælger, er hvordan du mest sikkert når frem til det egentlige mål, nemlig en bestået teoriprøve, når jeg skriver "vi vælger" er det fordi det er vigtigt for mig at du og jeg træffer beslutningerne i fællesskab.


  • Teoriundervisning mindst 29 Lektioner. Teorilokalet Nørregade 10A i Køge. Underviser Henrik Nielsen.

  • Mannøvrebane 4 Lektioner. KAS Mannøvrebane i Toksværd. Underviser Henrik Nielsen.

  • Færdselsrelateret Førstehjælp 2 gange 4 timer. Teorilokalet Nørregade 10A i Køge. Underviser Hugo Frost.

  • Øvelseskørsel på Vej mindst 16 Lektioner. Skolevonen. Underviser Henrik Nielsen.

  • Køreteknisk Anlæg 4 Lektioner. KAS Køreteknisk anlæg i Toksværd. Underviser Henrik Nielsen.