Skolevognen.
Kørelæreren.
Undervisningen.
Priser.
Nyhedsbrev
Downloads.
Kontakt.
Færdselstavler.
Kørekortets Historie.
Sjove Billeder.
Links.

 

Tilbage     Forside

    

 Jeg hedder Henrik Nielsen og er født i 1963 i Sønderjylland. Jeg er opvokset i Odense, og i 1989 flyttede jeg så til Sjælland. Jeg har 2 børn født i 1992 & 1994.

Min erhvervskarrierer startede som Tæppelægger, senere Lagermand der kun blev afbrudt af andre jobs nogle få gange. I 2002 blev jeg Voksenunderviser, og et stort ønske om at arbejde med unge mennesker gjorde mig til Leder af Handel & Kommunikations linien på Produktionsskolen i Hvidovre.

For mig er undervisning ikke bare et stykke arbejde, det er en tillidserklæring fra dig til mig, et udtryk for at du tror på at jeg evner at udfylde de forventninger, du har til et kursus- eller uddannelses forløb.

Jeg opfatter mig selv som værende ret inovativ, og er ikke bange for at tage nye midler eller værktøjer i brug, hvis det kan hjælpe til en bedre indlæring hos den enkelte elev. Sammenspillet mellem mine uddannelser som MasterCoach og Tværkulturel Konfliktløser og den viden og de kompetancer mit liv indtil videre har beriget mig med, mener jeg klæder mig på til at kunne guide og vejlede på flere niveauer.


Dovenskab er i sin yderste konsekvens at bestå sine køreprøver i første forsøg, i den sammenhæng, opfatter jeg det som min opgave, at bibringe dig tilstrækkeligt viden, til at det for dig, udmøntes i ægte dovenskab.